Welcome

We are creative.

Follow us

Libros para simplificar vuestra vida

Libros para simplificar vuestra vida

Una nota muy rápida para contaros una cosa que os puede resultar útil. Ya os he hablado muchas veces del libro One bite at a time de Simple Mom y sabéis que me ha cambiado la vida y todo eso… Bueno, pues solo hasta el viernes podéis comprar un paquete con 38 e-books (vamos, libros en PDF) entre los que está el citado One bite at a time, por 29 dólares, más o menos 23 euros.

Son 38 libros para simplificar vuestra vida y vuestras relaciones, sacarle el máximo partido a vuestro blog y hasta incluso organizar vuestros menús semanales. Como sé que el tema del orden y la simplificación tanto física como mental es un tema que os interesa, he pensado que a lo mejor querríais saberlo ;^)

Podéis comprar los libros (que son en inglés, eso sí) aquí.

Yo ya los tengo… ¿Por cuál empezamos?

Tags:
,
4 Comments
  • orange/chocolate
    Posted at 12:53h, 23 abril Responder

    Vaig veure l'oferta i vaig estar molt però mol temptada de comprar-me'ls però aquest mes… massa despeses. Posem brackets de nou al meu fill aiiiii

    • Paula
      Posted at 13:09h, 23 abril Responder

      Ostres, els brackets… A la pompona li diem tauronet, perquè té dues fileres de dents i les de davant no acaben de caure. Tard o d'hora suposo que haurem de passar pels brackets també. Que et sigui lleu, però sobretot que li sigui lleu a ell… Com ho porta?

      Tècnicament tinc dues còpies de One bite… o sigui que si t'interessa, te'n passo una. Petons!

  • orange/chocolate
    Posted at 19:53h, 24 abril Responder

    Ho porta fatal, perquè portem amb el tema un munt d'anys (va començar a primer de primària i ara estar a priemer de secundària :S )Cada nen té el seu ritme així que no et preocupis per la pompona.
    Tinc un munt de llibres fent cua per ser llegits (és un dels meus vicis). Si de cas, ja et diré. Moltes gràcies igualment!!

    • Paula
      Posted at 20:47h, 24 abril Responder

      Buf, pobre. El meu germà en va haver de portar i per ell era un suplici. Molts ànims!

      D'acord, si et ve de gust, ja m'avisaràs!

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.