Welcome

We are creative.

Follow us

Trabajando en el jardín

Trabajando en el jardín

Buf, se me han acumulado las flores del Flower Friday de Ari. Así que esta semana he estado trabajando mucho en el jardín, para ver si conseguía que salieran. Y sí, nacieron todas, menos el nenúfar que no me sale. Ehem. En fin.

Esta semana Ari nos propone mi flor favorita, el girasol. No voy a hacer uno, no, me voy a hacer un jardín entero. Los girasoles me ponen de buen humor, igual que las amapolas y los tulipanes. ¿Y a vosotros?

Pensamiento
Santolina
Áster
Margarita

Que disfrutéis del sol.

6 Comments
 • sonieta
  Posted at 09:38h, 16 marzo Responder

  ai nena de vegades em fa por lo que ens assemblem!!!

  a mi també m'encanten els gira-sols, les roselles i les tulipes!!! i moltes altres flors pero la veritat es que no m'havia adonat que aquestes transmeten energia i bon humor…

  i a mi també em va costar moooolt fer la d'aquesta setmana, però no li ho diguis a ningú, la vaig desfer com sopotocientas vegades… pero al final va sortir, oitant, ni que sigui en versió cosetespetites 🙂

  • Paula
   Posted at 09:56h, 16 marzo Responder

   Jajaja… és que les dues som estupendes i això s'ha de notar en els nostres gustos també :^)

   A mi també m'agraden molt els narcissos. N'he plantat i estic esperant que surtin, ja comencen a despuntar. En general les flors de colors vius em posen de molt bon humor, i on es posi un gira-sol…

   Ostres, amb el nenúfar no hi ha manera. Ho he intentat mil cops. A tu t'ha quedat molt bé, que ja he tafanejat… Jo no l'acabo d'entendre i he acabat per deixar-lo aquí en un raconet fins que l'Ari m'expliqui com es fan els clústers.

   Estic preparant una corona per la porta amb moltes d'aquestes floretes, a veure si ja la tinc per la setmana que ve.

 • Ari Togores
  Posted at 14:03h, 16 marzo Responder

  Que maques les floretes, i les fotos!!!!

  • Paula
   Posted at 14:18h, 16 marzo Responder

   Gràcies, guapa! Sort dels teus tutorials pel meu jardí ;^)

 • orange/chocolate
  Posted at 19:25h, 16 marzo Responder

  Quin jardí més xulo t'estàs fent. A veure si intento fer alguna ara que estic aprenent ganxet!!

  • Paula
   Posted at 20:23h, 16 marzo Responder

   Prova-ho, perquè són projectes xulos i rapidets, i això sempre aixeca la moral… de seguida les tindràs acabades, llestes per muntar alguna decoració primaveral.

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.